Při objednávce nad 1200 Kč získáte dopravu zdarma po celé České republice!

Netradiční pohled na využití naší přírodní konopné kosmetiky. Přinášíme Vám několik tipů, jak nápaditě využít naše produkty. Kouzlo přírodních surovin je v tom, že jsou velice univerzální ve svém použití a zároveň se mohou krásně doplňovat.



Domácí kosmetické tipy a triky

Konopná péče o vlasy

Vyzkoušejte nálev z konopných lístků na vlasy, pro větší účinnost jej můžete kombinovat s lístky kopřivy. Vzniklý nálev je mimořádně účinný, již po prvním umytí získávají vlasy viditelně na síle a lesku. Příprava je jednoduchá: jednu až dvě čajové lžičky zalijte 250 ml vroucí vodou a nechte 5-10 minut louhovat. Jakmile má nálev příjemnou teplotu, aplikujte na vlasy.

O vlasy je možné pečovat také pomocí olejového zábalu – konopný tělový a pleťový olej je totiž velice univerzální. Hodí se na odličování, vyčistí pleť, dá se aplikovat doslova od hlavy k patě. Je vhodný k péči o pokožku celého těla, hodí se právě i do vlasů během mytí. Přidejte pár kapek ke svému oblíbenému šamponu a uvidíte ten rozdíl.



Každodenní čištění a odličování pleti

Oleje umí báječně odličovat, rozpouštět nečistoty a jemně čistit, aniž by vysušovaly jako alkoholové odličovače nebo micelární vody. Postup je jednoduchý – navlhčete odličovací tampon, nakapejte na něj několik kapek konopného oleje a jednoduše vyčistěte pleť od celodenních nečistot.



Péče o ruce a nehty

Zcela jedinečný pečující zábal připravíte pro Vaše ruce z konopné masti SENSITIVE BIO. Pohodlně se usaďte, aplikujte mastičku a na zhruba 20 min vložte ruce do speciálních kosmetických rukavic. Zůstaňte v klidu sedět, relaxujte a Vaše ruce budou blahodárně regenerovat.

V dalším kroku můžete dopřát ještě speciální péči nehtům a okolní kůžičce. Jemně ji promasírujte tělovým konopným olejem.



Olejový zábal po koupeli

Pečovat o pokožku pomocí ušlechtilých olejů je ideální po koupeli. Telový a pleťový konopný olej a voda se skvěle doplňují, olej není tak mastný a lépe se vpíjí do pleti. Olejová složka uzamkne v pokožce potřebnou vlhkost. Olej se tak nejlépe vstřebá.

Vyzkoušejte některý z našich produktů či jednoduchých inovativních receptů a nebudete litovat. Účinky přírodní konopné kosmetiky si zkrátka zamilujete!