Při objednávce nad 1200 Kč získáte dopravu zdarma po celé České republice!

Procházky na čerstvém vzduchu, příroda, horká relaxační koupel, vitamíny, čerstvé ovoce a dostatek syrové zeleniny, vláknina ve stravě, kontinuální pitný režim…

To je pouze pár tipů, jak si udržet optimální tělesné i duševní zdraví. Základem úspěchu, jak přečkat ve zdraví chladné zimní měsíce, je podpora imunitního systému. Poradíme Vám, jak aktivizovat přirozenou imunitu i díky přírodním produktům z konopí.

Dopřejte tělu vitamíny

Pro posílení imunitního systému je třeba tělu dopřávat kontinuální přísun důležitých vitamínů. Samozřejmostí je konzumace čerstvého ovoce a syrové zeleniny. Dále je v zimním období vhodné užívat kvalitní doplňky stravy.

Jednoznačně doporučujeme též konopný sirup s rakytníkem. Díky tomuto vitamínovém pokladu ve 100 % bio kvalitě získáváte cennou oporu v jakémkoli zátěžovém období v průběhu celého roku. Kromě toho, že rakytník při vnitřním užívání podporuje správné fungování imunitního systému, zvyšuje také odolnost vůči stresu a pomáhá dodat potřebnou energii po fyzické i psychické zátěži.

Omega-3 a omega-6 esenciální mastné kyseliny

V přirozené stravě je získáte například z tučných mořských ryb (losos, makrela, sleď), dále také z mandlí, ořechů a vybraných druhů semínek. Velmi bohatým zdrojem je loupané konopné semínko. Vyznačuje se ideálním poměrem (1:3) esenciálních mastných kyselin ω-3 a ω-6, který je lidskému organismu nejbližší a podporuje správné fungování metabolismu. Konopné semínko zařaďte do svého běžného jídelníčku i z toho důvodu, že pomáhá čelit zvýšené fyzické a psychické zátěži.

Dalším ze zdrojů prospěšných nenasycených mastných kyselin jsou různé druhy kvalitních přírodních olejů, které se běžně používají ve studené kuchyni. Jedním z nejcennějších je zastudena lisovaný konopný olej, který je charakteristický příjemnou oříškovou příchutí. Je ideálním dochucovadlem do salátů, zálivek či nepečených dezertů.

Relaxujte

Kromě správné životosprávy a pohybu na čerstvém vzduchu je potřeba si dopřávat dostatek odpočinku a kvalitního nočního spánku. Je běžné, že se v zimě cítíme více unaveni. I proto je dobré tělo a mysl harmonizovat. Z pohodlí vlastního domova si můžete během chvíle dopřát třeba relaxační konopnou koupel, úžasný způsob, jak se zahřát a zahnat špatné myšlenky. Dopřejte si luxusní wellness zážitek ještě dnes.

Přejeme Vám hodně sil, dobré energie a pevného zdraví nejen v zátěžovém zimním období. Věnujte svému tělu péči, která se Vám stonásobně zúročí v podobě pevného zdraví a neutuchající vitality.