Lidská kůže je citlivým orgánem, který reaguje podrážděním na určité vnější podněty, stejně jako na nerovnováhu vnitřního prostředí organismu. Problémy s pokožkou občas zaznamená každý z nás. Mějte situaci pod kontrolou i díky přírodní konopné kosmetice. Věnujte své pokožce každodenní vhodnou péči. Poradíme Vám, jak na to.

Pravidelná každodenní péče

Stejně jako si každý den čistíme zuby, češeme si vlasy, upravujeme svůj styling, nesmíme zapomenout ani na pravidelnou péči o pokožku celého těla. Hydratace tělovým konopným mlékem z naší přírodní kosmetické řady je dobrým základem. Obsah cannabidiolu (dále jen „CBD“), levandulového oleje a lemongrass přináší kombinaci antiseptického účinku, příjemné vůně a přiměřené hydratace, kterou bezpečně pokryjete nároky každodenní běžné péče. Stejně tak můžete aplikovat i na pokožku postiženou ekzémem.

Pleť obličeje bývá zpravidla nejcitlivější z celého těla. Pro zajištění dokonalé péče proto doporučujeme luxusní konopný pleťový krém v BIO kvalitě. Jeho účinné složení je vhodné pro zdravou i problematickou pleť. Obsahuje opět CBD a ušlechtilý konopný, olivový a jojobový olej. Snadno se aplikuje a vstřebává. Pro svou sametově jemnou konzistenci je vhodný i jako podklad pod make-up.

Pokud patříte ke skutečně citlivým jedincům nebo chcete šetrně pečovat o dětskou pokožku, doporučujeme Vaší pozornosti konopnou mast SENSITIVE. Vyhovuje i těm nejpřísnějším standardům. Jedná se o přírodní certifikovaný BIO produkt, jehož základem je bambucké máslo, výtažek z konopí a ušlechtilé panenské oleje. Hydratuje, posiluje a chrání pokožku před negativními vlivy životního prostředí.

Pro akutní stavy

Pro akutní stavy pokožky mějte vždy po ruce první pomoc. Vyzkoušejte blahodárné účinky konopného SOS balzámu s CBD. Pro stavy akutního podráždění pokožky je ideálním pomocníkem, podporuje totiž regeneraci a ulevuje od nepříjemných kožních projevů a pocitů diskomfortu. Výhodou je i možnost jeho univerzálního užití – lokálně na postižená místa.

Ošetření pokožky při a po koupeli

Vyhněte se běžným parfemovaným sprchovým gelům, protože ty mohou díky svému složení pokožku nepřiměřeně vysušovat, a tím narušovat její přirozenou strukturu a obranyschopnost. Zaměřte se raději na přírodní koupelovou kosmetiku. Z našeho sortimentu nabízíme konopný sprchový gel nebo univerzální pevné konopné mýdlo, které je vhodné i pro péči o Vaše vlasy.

I po běžné domácí koupeli je potřeba pokožku dobře ošetřit před nadměrným vysušením. Dvojnásob to platí po návštěvě chlorovaných bazénů či veřejných koupališť. Vlhkost v pokožce účinně uzamknete díky našemu speciálnímu konopnému tělovému a pleťovému oleji – jednoduše bezprostředně po osprchování aplikujte na mokrou pokožku a otřete se do sucha čistým ručníkem. Není nic jednoduššího.

Přejeme Vám, abyste se vždy cítili dobře ve své kůži, i za přispění naší přírodní konopné kosmetiky. Zdraví, spokojenost a přirozená krása jdou totiž ruku v ruce.