Objednávky nad 1.100 Kč mají dopravu po celé ČR zdarma!

Informace o zpracování osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů – registrace uživatele

  1. Při registraci do uživatelského účtu, stejně tak i při objednávce zboží, dochází ke zpracování zadaných osobních údajů kupujícího. Toto zpracování slouží k založení a fungování účtu a pro administraci objednávek. Informace o osobních údajích zpracovaných za účelem objednáním zboží obdrží kupující před samotným provedením objednávky ke korektuře a náhledu. Informace o osobních údajích zadávaných při registraci do uživatelského účtu za účelem jeho administrace uvádíme níže. Společnost Carun (dále také jako „Správce“) ve smyslu GDPR - nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovává následující osobní údaje kupujícího:

  • jméno a příjmení;

  • telefonní číslo;

  • e-mailová adresa;

  • adresa pro doručení;

  • fakturační adresa;

  • název firmy;

  • sídlo firmy;

  • IČ, DIČ;

  • číslo bankovního účtu.

  1. Výše uvedené osobní údaje kupujícího budou zpracovány za účelem identifikace smluvních stran, komunikace mezi smluvními stranami a plnění uzavřené smlouvy, a to po dobu trvání smluvního vztahu a dále po dobu 10 let, nepožaduje-li právní předpis zpracování po dobu delší, nebo nebude-li takové zpracování nutné pro účely ochrany práv a právem chráněných zájmů Správce.

  2.  Emailová adresa v případě nákupu zboží může být zpracována za účelem zasílání účetních dokladů a zařazení do databáze pro zasílání obchodních sdělení. Tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, a to na základě provedeného nákupu zboží, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení se mohou týkat pouze obdobného zboží a lze je kdykoliv jednoduchým způsobem – zasláním dopisu, e-mailu klient@carun.cz nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  3.  Prodávající prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Výjimku představují dopravci, kterým jsou osobní údaje Kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží, poskytovatelé hodnotících služeb, kterým jsou osobní údaje Kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro uskutečnění hodnocení, poskytovatele platebních bran, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro umožnění úhrady objednávky a dále zpracovatelé, kterými mohou být:

    1. Poskytovatel webhostingu, WEDOS Internet, a.s., IČ 28115708, se sídlem Masarykova 1230, Hluboká nad Vltavou, 373 41, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném Krajským soudem v Českých Budějovicích v oddíle B, vložce 1886.

    2. Poskytovatel cloudového řešení pro účetní systém, společnost iPodnik Cloud s.r.o., se sídlem Jiráskova 306, Jinočany, 252 25, C 159262 vedená u Městského soudu v Praze.
    3. Poskytovatel platební brány - PayU S.A. , ul. Grunwaldzka 186, 60-166 Poznaň, Polsko
    4. Jednotlivá výdejní místa, zvolí-li si zákazník dopravení zboží do výdejního místa franchisingového prodejce nebo dopravce.
    5. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.

  4. Kupující bere na vědomí, že podle Nařízení má právo:

  • požadovat po Prodávajícím informaci, jaké jeho osobní údaje zpracovává,

  • vyžádat si u Prodávajícího přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

  • požadovat po společnosti výmaz osobních údajů – výmaz společnost provede, pokud tento výmaz není v rozporu s odst. 4 této informace a oprávněnými zájmy společnosti,
  • vznést námitku v případě zpracování prováděného na základě oprávněného zájmu Prodávajícího,

  • na přenositelnost údajů a právo požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.